PSK Diyarbekir İl Örgütü Siyasi Partileri Ziyaret Etti

Kürdistan Sosyalist Patisi-PSK Diyerbekir İl Örgütü, bazı siyasi partilerin il örgütlerini ziyaret ederek PSK’nin hazırladığı ve düzenlediği bir basın toplantısıyla kamu oyu ile paylaştığı “Özgürlük, Demokrasi ve Barış İçin Acil Çözüm Çağrısı adlı deklerasyonu sundu.

PSK Genel Başkan Yardımcı Bayram Bozyel, PM Üyesi ve Diyarbekir İl Örgütü Başkanı hidayet Fidan, Parti Meclisi Üyesi Vedat Dede ile il örgütü yöneticilerinden Fuat Akkaya’dan oluşun PSK heyeti, ziyarettlerine 2 haziran günü Saadet Partisi Diyarbekir il örgütüyle başladı.

Saadet Partisi Diyerbekir İl Örgütü Başkanı Abdurrahman Ergin ve il örgütü yöneticileri tarafından karşılanan PSK heyeti hazırlanan Deklerasyonu sundu.

Her iki heyet siyasal durum ve yaşanan gelişmeler konusunda görüş alış verisinde bulundular.

Aynı gün, PSK PM üyeleri Hidayet Fidan, Vedat Dede, PSK İl Örgütü Yöneticileri Nevzat Baykal ve Fuat Akkaya oluşun PSK heyeti Deva Partisi Diyerbakir İl Örgütü ziyarete ederek hazırlanan Deklerasyonu iletti.

PSK heyeti ile Deva Partisi İl Örgütü Başkanı Av. Cihan Ülsen son siyasi gelişmeler konusundaki görüşlerini karşılıklı olarak paylaştılar.

Aynı gün Hidayet Fidan ve Fuat Akkaya oluşan PSK heyeti davet üzerine CHP Diyarbekir İl Örgütü’nün hazırladığı Ahmet Arif’i anma etkinliğine katılarak desteklerini sundu.

PSK heyeti ziyaretlerine CHP Diyarbekir İl Örgütünü ziyaret ederek sürdürdü.

PM üyeleri A. Haydar Fırat, Hidayet Fidan, Vedat Dede ve il örgütü yöneticilerinden Nuri Mavlay ve Nevzat Baykal’dan oluşan PSK heyeti 7 Haziran günü CHP Diyarbekir il örgütünü ziyaret ederek adı geçen deklerasyonu sundu.

CHP Diyarbekir İl Örgütü Başkanı Gönül Özer ve il yöneticileri tarafından karşılanan PSK heyeti ile CHP heyeti son siyasal gelişmeler konusunda görüş alış verişinde bulundular.

PSK Diyarbekir İl Örgütü önümüzdeki günlerde de benzeri ziyaretlerini sürdürecek.

En çok Okunan İçerik
Yorum Yaz